Nyt, solidt spejlrefleks

Har netop investeret i et nyt kamerahus. Mit gamle Olympus E-3 blev født, før HD-bølgen flød ind over spejlreflekskameraerne, og på Carlsberg brugte vi egentlige filmkameraer fra Panasonic. Mit nye Olympus E-5 har nogle år på bagen, så billedcensoren er ikke cutting edge. Men mine egne erfaringer med E-3 og anmeldelserne fra andre brugere skaber ingen grund til kvalitetsbekymring. Det her kamera kommer til at levere nogle fantastiske billeder og film … og så kan det tåle nogle tæsk.

(Da jeg alligevel var igang blev købet suppleret med rig, stereomikrofon og microporter. Lovely.)

| 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>