Andreas

Jeg er uddannet…
journalist fra Journalisthøjskolen i Århus og University of Helsinki i Finland. To års praktik tilbragte jeg hos Carlsberg Group, TV2RADIO og TV 2 (News, Nyhederne, Praxis og Finans). Semesterprojektet blev lavet på radio. Hovedopgaven var et web-projekt. Begge opgaver blev bedømt med topkarakter. Den sidste modtog 3Fs pris for digitale medier. Fra februar 2013 og to år frem læser jeg cand.public på Syddansk Universitet

Jeg er spejder…
i alt, hvad jeg gør. Jeg er rundet af et værdisæt, hvor man hele tiden skal søge at balancere ansvaret for sig selv, sine nærmeste og omverdenen. Metodisk er jeg gennem to årtiers learning-by-doing og kontinuerlig lederuddannelse oplært i en anerkendende, inddragende og kreativ tilgang som leder og menneske. I enhver udfordring og aktivitet vil du således finde mig som uhyre formål- og målsøgende – men med stor respekt for processen og de mennesker, der indgår i den.

Jeg bor på Nørrebro…
i København med min kæreste. Fritiden bruger jeg som ledertræner i den nationale del af Det Danske Spejderkorps, bag klaveret og med gode venner. Ferierne er vigtige afbræk, og de foregår under aktive og simple forhold i Europa og Asien. Har blandt andet cyklet fra Lhasa via Everest Basecamp Nord til Kathmandu og kastet op i 5816 meter på en forbandet bjergside i Indiens Ladakh-provins.

Jeg har et CV…
du kan læse på LinkedIn